Новогодишња СТРИПОМАНИЈА „Чаробне књиге“: Трибина о Жодоверзуму

Петак, 27. децембар 2019. у 19:00 - ДОБ//Трибинска сала

 Potpisivanje-Dom-omladine-2019.-e1575026777659

На НОВОГОДИШЊОЈ СТРИПОМАНИЈИ 2019. „Чаробна књига“ организује трибину посвећену лику и делу једног од највећих и најконтроверзнијих стваралаца у деветој уметности, Алехандра Жодоровског, под називом ЖОДОВЕРЗУМ. На трибини учествују Борислав Пантић (главни уредник „Чаробне књиге“) и Зоран Јањетов.

Овај стрип-аутор неколико дела из Жодоверзума свакако је најпозванији да говори о личном искуству у раду са Алехандром, као и о самом феномену комплексног мултиверзума који је настао из ума чилеанско-француског уметника. Након разговора, Зоран ће присутним и заинтересованим љубитељима потписати примерке стрипова на којима је радио.

Дођите у Дом омладине Београда 27. децембра у 19 часова, улаз је слободан, а трибину ћемо одржати у Трибинској сали, до које се долази кроз улаз из Македонске улице.

Не заборавите да понесете своје примерке стрипова које потписује Зоран Јањетов, а свратите и у нашу стрипарницу у Дечанској 5 јер тамо, само на дан трибине, 27. децембра, можете купити све наслове „Чаробне књиге“ из ЖОДОВЕРЗУМА по сјајним ценама, с 33% попуста.

Трибина посвећена Алехандру Ходоровском. 
 
 
Јети

Биографије и фотографије аутора (осим ако другачије није назначено) су под лиценцом Creative Commons: Ауторство-Делити под истим условима Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 Internationalcreativecommons.org
• За слике уметничких дела је дозвољено академско коришћење и поштена употреба.

Biographies and photos of the authors (unless otherwise noted) are licensed under Creative Commons: Attribution-Share Alike Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International
• Artworks images are allowed for academic and fair use.